Ειδη Τεντας

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Τέντες με Αντιρίδα

Ο κλασσικός τύπος τέντας με σταθερή κατασκευή που αντέχει στον χρόνο και στις πιο αντίξοες συνθήκες προσφέροντας μέγιστο τέντωμα του τεντόπανου. Τοποθετούνται εξίσου σε τοίχους και οροφές με τη γωνία προβολής τους να ρυθμίζεται από 0 έως 170 μοίρες ανάλογα με τις προτιμήσεις του ενδιαφερόμενου. Η λύση αυτού του τύπου σκίασης προτείνεται ιδιαίτερα για εγκατάσταση σε παράθυρα ή για κάθετη σκίαση σε αίθρια παρέχοντας προστασία από την απ’ ευθείας ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να στερεί το φωτισμό στον εκάστοτε χώρο.
Τέντες με Βραχίονες

 Η Τέντα με βραχίονες είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος τέντας . Τοποθετούνται  βραχίονες με αντοχή στο χρόνο και συνδυάζονται με αυτοματισμούς  αν το επιθυμεί ο πελάτης για λειτουργικότητα και ευκολία στη χρήση.
Το σύστημα τέντας με αρθρωτούς και τηλεσκοπικούς βραχίονες είναι μια λύση πρακτική οικονομική και μοντέρνα για τη σκίαση του μπαλκονιού ή της βεράντας. Συστήνεται για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους  με πρακτική εγκατάστασή της σε οροφές και τοίχους παρέχοντας πολλαπλές γωνίες κλίσης με χειροκίνητο ή ηλεκτροκίνητο μηχανισμό.

Τέντα Κασέτα

 

Σύγχρονος και καλαίσθητος τύπος τέντας με βραχίονες βαρέως τύπου , τεντόπανο υψηλής αντοχής και χειροκίνητούς ή ηλεκτρικούς μηχανισμούς.
Η τέντα «κασέτα» είναι ένα είδος τέντας με βραχίονες που κλείνουν εσωτερικά προστατεύοντας το μηχανισμό (βραχίονες) και το ύφασμα από τα καιρικά φαινόμενα, διατηρώντας την τέντα καθαρή και επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της. Σε εγκαταστάσεις αυτού του είδους υπάρχει η δυνατότητα τηλεχειρισμού για μεγαλύτερη διευκόλυνση του χρήστη, ενώ οι βραχίονες που διαθέτουν εξασφαλίζουν το ιδανικό τέντωμα του υφάσματος.

Τέντα Καποτίνα

 

Διακοσμητικές τέντες που τοποθετούνται κυρίως σε παράθυρα σπιτίων, εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων.
Χρησιμοποιείται μια μεγάλη ποικιλία τεντόπανων ή πλαστικών μουσαμάδων για την κατασκευή τους . Υπάρχει δυνατότητα επιλογής τύπου κούρμπας σφαιρικά και οβάλ σχήματα μέχρι tunnel , όπως  επίσης και δυνατότητα επιλογής χειροκίνησης ή και αυτοματισμού! Ανάλογα με το κάθε μοντέλο υπάρχουν σταθερές ή κινητές εκδόσεις που αποτελούνται από κομψά προφίλ αλουμινίου καλυμμένα με ακρυλικό ή PVC καμβά.

 

Τέντα Κάθετη (Ριντό)

 

 Οι κάθετες τέντες , ρίντο,  προτείνονται για σκίαση προσόψεων και έχουν πολλές δυνατότητες εφαρμογής χάρη στις διαφορετικές μορφές πλευρικών οδηγών (συρματόσκοινο, βέργες ή οδηγούς αλουμινίου). Διατίθενται σε ποικίλες εκδόσεις με ή χωρίς αυτοφερόμενη κασέτα και κατασκευάζονται με τεντόπανο ή ζελατίνα και μουσαμά. Η συμπαγής κατασκευή τους επιτρέπει τη χρήση τους σε μπαλκόνια, αίθρια και σαν συμπληρωματικό στοιχείο σε μοντέρνες αρχιτεκτονικές προσόψεις.

Τέντα Πέργκολα

Η τέντα πέργκολα είναι ένα ευέλικτο σύστημα προστασίας που μπορεί να καλύψει ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Συστήνεται για προστασία από τον ήλιο και με την απαραίτητη κλίση και για προστασία από τη βροχή. Οι κολόνες που χρησιμοποιούνται κάτω από τους οδηγούς διασφαλίζουν υψηλή σταθερότητα καθώς η χρήση εμβολοελατηρίων επιτυγχάνει το σωστό συνεχές τέντωμα του πανιού.